Transporturi maritime

See-Transporte

În economia liberă ne confruntăm permanent cu o multitudine de probleme. Pentru ca beneficiarii flexibilităţii noastre să uite de presiunea concurenţei şi pentru a acorda clienţilor noştri timpul necesar spre a se concentra pe probleme importante, le oferim soluţii de transport individualizate. Dispunem de experienţa necesară pentru a elabora strategii complexe de transport. Astfel suntem autorizați să folosim în proporţie de 100% vasta reţea de căi fluviale în folosul clienţilor noştri.

Seeborne

Transporturile de orice natură spre şi dinspre porturile mediteraneene, alocarea la nivel mondial de vase container, de vase Ro/Ro şi speciale precum tranzacţiile charter worldwide, nu mai reprezintă demult o problemă pentru echipa noastră. Graţie îndelungatei cooperări cu cele mai diverse agenţii şi companii armatoriale oferim clienţilor calitate maximă la cele mai bune condiţii.

Seefracht


Personalul nostru calificat, special instruit spre a face faţă fluxurilor economice de încărcare din afara graniţelor ţării, vă stă la dispoziţie pentru a rezolva formalităţile vamale necesare în operaţiunile de import-export.