Transporturi feroviare

Bahnverladungen

Reţeaua feroviară europeană are o lungime de peste 200.000 kilometri. Se întinde din Portugalia în Rusia, de la Cercul polar la Bosfor. Chiar şi în regiunile în care lăţimea şinelor nu e constantă, există posibilitatea ca trenul să-şi continue drumul. Începând cu transportul colectiv, continuând cu transportul containerizat, cu cel în vagoane complete, până la asigurarea unei logistici speciale, capacităţile noastre feroviare nu au limite. Oferindu-vă calea de transport adecvată cerinţelor dumneavoastră şi graţie gradului ridicat de utilizare a spaţiului disponibil în vagoane, aveţi asigurată competivitatea şi conservarea eficientă a produselor dumneavoastră.

Mulţumită logisticii noastre optime pot fi transportate la orice destinaţie şi în termen chiar şi mărfurile agabaritice, indiferent de greutate sau dimensiuni.

Reprezentanţele din ţară şi din străinătate, în special cele din blocul de est, asigură soluţii all-in-one clienţilor din portofoliul nostru. Stabilitatea maximă asigurabilă a transporturilor susţine astfel circuitul sensibil al mărfurilor.