Transporturi de recipienţi speciali

Spezial-Behälter-Transporte

Recipienţii CASTOR® sunt destinaţi transportului şi depozitării de elemente combustibile. Un recipient special, cum ar fi CASTOR®, garantează menţinerea integrală a funcţionalităţii corpului rezervorului şi a sistemului de capace în caz de accidente, şi asigură, prin urmare, etanşeizarea substanţelor ce devin ulterior radioactive. S-a simulat chiar şi prăbuşirea unui avion militar supersonic pe un astfel de recipient CASTOR®.

Aceşti recipienţi speciali din categoria recipienţilor de înaltă securitate impun exigenţe extreme în timpul manipulării şi transportului acestor recipienţi de la locul fabricaţiei în centralele electrice. ARNOLD SPEDITION şi-a asumat această răspundere cu mulţi ani în urmă, fiind certificată, printre altele, şi pentru înalta calitate a serviciilor.

Spezial-Behälter-Transporte

Diverşii recipienţi necesită şi diverse cerinţe de manipulare şi transport. În scopul îndeplinirii acestora, societatea ARNOLD SPEDITIONS GMBH proiectează şi fabrică personal suporţi de transport, dispozitive fixe şi mobile de asamblat pe mijlocul de transport optim, care garantează transportul în siguranţă a recipienţilor cu greutăţi de peste 120 tone, cu lungimi de cca. 6 metri şi diametre de

2,50 m.

Împărtăşim cunoştinţele noastre de specialitate în materie de transporturi speciale - o componentă importantă – cu inginerii clienţilor noştri în stadiul de planificare şi organizare de acţiuni şi produse extreme. Transportul este nervul vital al naţiunii industriei, fără de care nu ar fi posibilă aprovizionarea în niciun domeniu. Asigurăm acest nerv vital cu toate măsurile legate de procesul de transport şi analizăm periodic cerinţele în continuă creştere – de peste 60 de ani încoace.