Transporturi cu încărcături complete

Komplettladungsverkehre

Circulația mărfurilor și locațiile de producție derivate de aici transced demult granițele statului. Timpul, concurența și factorii geografici sunt exploatați la maxim în vederea intensificării schimbului de mărfuri și a creşterii productivității. Având aceste informaţii, considerăm că misiunea noastră este să preluăm problemele dumneavoastră de transport în sarcina noastră şi să găsim formula adecvată de rezolvare. Suntem în măsură să vă asigurăm toate serviciile necesare unui sistem de transport.

Modernul nostru parc auto cuprinde nu doar autovehicule de colectare și distribuție, necesare în servicii de coletărie pe piețele interne, ci, desigur, și o flotă de autocamioane (cu platformă deschisă și închisă, semiremorci frigorifice), care transportă bunurile d-voastră internațional la termenele stabilite.

De unităţile ultramoderne şi personalul nostru instruit beneficiază atât clienţii noştri din toate sectoarele economice, cum ar fi din industria textilă, industria calculatoarelor, a mobilei, industria de automobile, industria cosmetică, chimică şi de orice tip de mărfuri comerciale, cât şi utilizatorii finali particulari.