Noi despre noi

Technologiepark Rimpar

Societatea ARNOLD a fost înființată în anul 1947 și și-a consolidat în timp locul important ocupat pe piața transportatorilor.

Ȋn calitate de specialist în proiecte majore, cum ar fi în transportul produselor din sectorul construcțiilor de utilaje și de mașini, în transportul de macarale și containere și în orice alte tip de transport, colaborăm întotdeauna cu clientul nostru pentru a găsi soluţii de rezolvare a problemelor. Satisfacem cerințele mereu crescânde ale clienților mulţumită echipei noastre devotate, competente și flexibile, cât și datorită utilizării celor mai moderne tehnici de planificare și desfăşurare a transporturilor. Graţie organizării interne bine puse la punct, a capacităţii noastre de a lua decizii în timp scurt și a sistemului de management al calităţii conform DIN EN ISO 9001:2000, oferim clienților noștri performanță constantă și calitate la cel mai înalt nivel.

Graţie acestor circumstanţe, printre clienţii noştri permanenţi şi mulţumiţi de serviciile noastre se numără societăți renumite din industria automobilelor și a aprovizionării, a construcțiilor de mașini și de containere, cât și din sectorul oțelărie și construcții. Reacţionăm prompt și la timp la strategiile dumneavoastră de vânzare și programarea materialelor, aşa încât ARNOLD SPEDITION GmbH este partenerul d-voastră de încredere pentru transporturi oriunde în lume, de la A-Z.

Scurtându-vă traseele, vă aducem destinaţiile mai aproape.