Derularea proiectelor și transporturi agabaritice

Schwertransport

Derularea proiectelor înseamnă pentru noi să-i fim alături clientului și să-i oferim soluţii la orice problemă legată de fluxul mărfii, de la proiectare și până la predarea echipamentelor.

Vă sprijinim în calculaţia încărcăturii în stadiul de ofertare, efectuăm pentru dumneavoastră studii de fezabilitate/ verificări de rute, vă sprijinim în obținerea licențelor de import, vă consiliem în procesul legat de scrisorile de acreditare/ de întocmire a documentelor și vă oferim transporturi complete direct de la fabrica d-voastră respectiv de la fabrica subcontractanților d-voastră de oriunde din lume până la locul de montare. Oferim o mare varietate de servicii, de la expedierea documentelor de licitație prin societăţi de curierat până la transportul modulelor preasamblate până la fundația pregătită.

Pentru orice transport vă punem la dispoziţie un mijloc de transport personalizat. Alături de o mare varietate de autovehicule standard, dispunem de trailere pentru mărfuri agabaritice sau vagoane speciale pentru transportul feroviar.

Datorită colaborării noastre cu o multitudine de companii armatoriale, vă punem la dispoziție, la preţuri competitive, diverse mijloace de transport maritim de tonaj convențional, vase Ro/Ro, resp. containere întregi. De asemenea, vă oferim posibilitatea de a încheia contracte speciale charter, adaptate necesităţilor d-voastră, ca de exemplu cu vapoare cargo, vapoare breakbulk.